RO
HU
EN

Heading

Heading

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

How to customize formatting for each rich text

Hatodik nap

jegyet venni

Dátum és óra

1.4.2023
20:00

Elhelyezkedés

ZIZ

Nyelv

HU

Feliratok

RO

Rendező: Varga Hunor- József

Előadják: Varga Hunor-József, Veres Orsolya

Látványtervező: Gábor Zsófia

Mozgáskoordinátor: Györgyjakab Enikő

Technikus: Sipos Júlia

nonverbális mozgásszínházi előadás

Ember. Nő. Ember és Nő. Férfi és Nő. Nő és Férfi.

Valakik, valamikor, Valaki szerint: hibáztak. Nagyon emberi történet. Két nagyon jól ismert egyén tragédiájáról. Nagyon személyes történet, és mégis: hogyan válik ennyire személytelenné? A férfiakra, mint csoportra gondolunk, a nőkre egyaránt. Hiányzik a személyesség, amihez viszonyulni tudnánk. Ha szabadulni szeretnénk, vagy felfedezünk magunkban olyan igényt, amely kibillent a felállított szabályrendszerből, a társadalom normaszegésnek értékeli és megbünteti.

Mit jelent a társadalmunkban egy pár? Mi a feladata?

Előadásunk nem a teremtéstörténetben, de abból kiindulva keresi a választ. Mérlegre helyezi a kapcsolatok erejét és szánalmát, az önmegvalósítást és az intimitáskeresést, az ember esendőségét és brutalitását, a vágy erejét és a normalitás kétségbeesett látszatát.

Ítéletmentes valóságot teremt, amelyben a néző könnyen megtalálja a helyét. Olyan valóság ez, amely szubjektív, intim, nem politizál és nem keres etikát. Olyan művészi alkotás, amely nem maszkulin vagy feminin, hanem emberi.

Éva. Ádám. Ember. „Kész!”

Trailer

Képgaléria

No items found.

Heading

Heading

Trailer

Photo gallery