RO
HU
EN

Heading

Heading

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

How to customize formatting for each rich text

Play date

jegyet venni

Dátum és óra

27.4.2023
19:00

Elhelyezkedés

Reactor

Nyelv

RO, HU, EN

Feliratok

Alkotó: Schneider-Lőnhárt Csenge 

What makes us human? Ez a kérdés volt a kiindulópontja Schneider-Lőnhárt Csenge introspektív kutatásának, melynek fókuszában az életünkben erősnek megélt érzelmek álltak. Ugyanezt a kérdést teszi fel a közönségnek is ez a nem szokványos térben kialakított hangperformansz, ahova a művész a résztvevőket közös játékba invitálja.

A nézőknek lehetőségük adódik arra, hogy a kiindulópontként szolgáló kérdésre saját válaszokat adjanak miközben interakcióba lépnek a művész által kialakított barátságos környezettel.

Egy ülés hossza 1 óra 10 perc. A résztvevőknek szükségük lesz okostelefonra és fülhallgatóra.  A Playdate időtartama alatt a résztvevők le kell majd húzzák a cipőjüket, meleg zokni viselése ajánlott.

Schneider-Lőnhárt Csenge 1998-ban született Budapesten. A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégiumban végzett 2016-ban, majd a Színház és Film Kar színművészet szakán tanult, alap- és mesterképzésén. Jelenleg a Tranzit Házzal működik együtt különböző interaktív programok és gyerekfoglalkozások keretében.

A performansz az Ecsetgyár Wild Card For A Head Start rezidenciájában jött létre.

Trailer

Képgaléria

No items found.

Heading

Heading

Trailer

Photo gallery