RO
HU
EN

Heading

Heading

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

How to customize formatting for each rich text

Víz alatt

jegyet venni

Dátum és óra

22.3.2023
20:00

Elhelyezkedés

Reactor

Nyelv

RO

Feliratok

HU, EN

Írta: Ioana Toloargă

Rendezte: Olivia Grecea

Díszlet: Mihai Păcurar

Színpadi mozgás: Ferenc Sinkó

Zene: Condurat Alexandru

Játszák: Andrada Balea, Christian Har, Oana Mardare, Alina Mișoc, Tavi Voina

Fotó és videó plakát: Mihai Păcurar

Egy nő nem tudja, hogyan kell lebegni a vízen. A felszínen maradásra tett kísérletei az emlékek folyékony közegében tartják, némelyikük torz, némelyikük képzeletbeli. A magányt négy hang töri meg, amelyek az együttérzés és a rombolás közt ingadoznak. A félelmek változó intenzitású és állagú rétegekben rakódnak le. Szinte mindig ég valahol legalább egy kis fény.

❝A félelmekről írtam, amelyek domborzatot és átláthatóságot nyernek - mint a patakok, amelyek megrepesztenek egy mészkőfalat. Az én déli vidékemről és Caloian visszhangjairól. Az életről, amelybe úgy merülsz bele, hogy nem tudod, hogyan kell úszni. És folyamatosan tanulod: hogy van tested, családod, hangod, több is - baráti és idegen egyszerre. Erről írtam. A világról, amelyet a bizalmatlanság, a frusztráció, az önbüntetés, a félelmek rétegein keresztül látunk, mint a vízen keresztül. Egy világról, ahol nem tudod, hol ér véget a falu és hol kezdődik az aszfalt, hol ér véget a varázslat és hol kezdődik a hétköznapi, hol ér véget az élet és hol kezdődik a halál. A világ, ahol kezded tisztán látni önmagad.❞ (Ioana Toloargă, a darab írója)

❝Kicsi koromban bementem a tengerbe. Anya vagy apa vagy anya és apa fogták a kezem, amikor egy hullám felborított. A Fekete-tengeren erősek a hullámok. A fenéken a homokba csapódtam, és egy nagyon hosszúnak tűnő ideig küzdöttem a víz alatt. Számomra a tenger a csend, amely beborítja a félelmet.❞ (Olivia Grecea, az előadás rendezője)

Trailer

Képgaléria

No items found.

Heading

Heading

Trailer

Photo gallery