RO
HU
EN

Heading

Heading

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

How to customize formatting for each rich text

Hullám

jegyet venni

Dátum és óra

23.4.2023
20:00

Elhelyezkedés

ZIZ

Nyelv

HU

Feliratok

RO

Rendezte: Imecs-Magdó Levente és Visky Andrej

Szöveg: Todd Strasser, Dennis Gansel és Tasnádi István nyomán Imecs-Magdó Levente és Visky Andrej

Dramaturg: Visky Andrej

Zene: Visky Péter

“Jövő héten projekthét! A matematika, informatika, nyelvek és irodalom órák órarend szerint meg lesznek tartva, a többi tantárgy helyett azonban úgy tanár, mint diák a projekthét témájára fókuszál. A projekthét célja, hogy a diákok, rendhagyó tanítási módszerek segítségével megismerkedhessenek különböző államformákkal, politikai struktúrákkal és ideológiákkal, azzal a várt eredménnyel, hogy tudatos, aktív, társadalomformáló állampolgárokká válljanak. A jövő hét folyamán a demokrácia, az anarchia és az autokrácia van terítéken. Az aktív és építő jellegű részvétel elvárás!”

Az előadás a Váróterem Projekt első kísérlete arra, hogy miként lehet egy teljes értékű színházi alkotást létrehozni hivatásos felnőtt, és amatőr diákszínészek közreműködésével. A középsikolai történet, mely sajnos aktuálisabb, mint valaha, a líceumi diákokat foglalkoztató Váróterem Színházi Műhely eredményeként kerül bemutatásra.

Trailer

Képgaléria

No items found.

Heading

Heading

Trailer

Photo gallery