RO
HU
EN

Heading

Heading

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

How to customize formatting for each rich text

Az álom

jegyet venni

Dátum és óra

2.4.2023
20:00

Elhelyezkedés

Reactor

Nyelv

RO

Feliratok

HU, EN

Írta: Alexa Băcanu

Rendezte: DragoșAlexandru Mușoiu

Díszlet: Mihai Păcurar

Koreográfia: SergiuDiță

Zenei felkészítő:Adonis Tanța

Zene: Max Anchidin(„Harc vagy menekülés” és „Normális”), Renata Burcă („Hogy kerültem ide” és“Fekete kakasok”), Bocsárdi Magor („Valaki meg kell csinálja”), Boros Csaba(„Álombeli éjszaka”), Cári Tibor („A nagyváros” és „Egy család vagyunk”), RaduDogaru (A szerenádok és „A kulisszák mögött”), Ada Milea („Pletykák”), AdrianPiciorea („Az éjszaka az én időm”), Corina Sucarov („Nem személyes”), ViskyPéter („A gyermekeink/ Ide jutottunk”), Névtelen szerző („A testem nem azenyém”)

Játszák: MaialgesaDat, Călin Deneș, Radu Dogaru, Christian Har, Ana Maria Marin, Duncan McKee,Victor Muntean, Emőke Pál, Ana Rednic, Oana Rotaru, Paula Seichei, Doru Taloș,Adonis Tanța.

A következőkrészvételével: Oana Mardare / Andrada Balea

Fény és hang: CătălinFilip

Hangosítás: RaduBoancă

Fotó és videó plakát:Vivien Miron-Vilidár

Az előadás részletekettartalmaz William Shakespeare Szentivánéji álom című darabjából, StefanOctavian Iosif fordításában.

A BBTE Színház- ésFilmművészeti Kar partnerségével.

Egy színészosztálykészül a Szentivánéji álom című előadás próbájára. Az iskola tele vanpletykákkal, a próbák kinyilatkoztatásokkal és az éjszakák szorongással. Aszínház és az élet, az iskola és a magánélet, a normális és az abnormálisközötti határok elmosódnak és eltűnnek.

Az előadás a „Zonă de siguranță” (“Biztonsági zóna") projekt keretében jött létre, amely ahatalommal való visszaélést vizsgálja, amely az egyetemi környezetben,különösen a művészeti karokon lehet jelen.

Trailer

Képgaléria

No items found.

Heading

Heading

Trailer

Photo gallery